Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

“Hoe ga ik ermee om dat mijn partner een ander libido heeft dan ik?” Seksuologe Kaat Bollen beantwoordt de meest gestelde seksvragen

Hoeveel keer per week is normaal? Wat als de mot in de seks zit? Wat als je verliefd wordt op een ander? Ter ere van de dag van de liefde vroegen wij aan seksuologe Kaat Bollen wat de 5 meest gestelde vragen zijn aan de seksuoloog. Elke dag overlopen we er eentje en - nog belangrijker - het antwoord. Vandaag: “Hoe ga ik ermee om dat mijn partner een ander libido heeft dan ik?” Alle antwoorden op de meest gestelde seksvragen vind je in dit dossier.

2 reacties

 • Daniel Heymans

  1 jaar geleden
  Al meer dan 30 jaar getrouwd (met dezelfde ), en inderdaad, emotionele intimiteit is super belangrijk. Mekaar graag zien, ondanks de mindere kantjes, is dat het mooiste wat er is. En dan is er genoeg goesting.
 • Charlotte De greef

  1 jaar geleden
  Ze heeft gelijk. Neem een geheime minnaar, en je zin in seks schiet door het plafond. Plots wil je het vijf keer per dag doen...
 1. Qmusic-presentatrice Jolien Roets (35) en dj Hakim Chatar (31) verwachten in mei hun eerste kindje: “Niks verbindt meer dan een baby. Er is geen weg terug”
  PREMIUM

  Qmusic-presenta­tri­ce Jolien Roets (35) en dj Hakim Chatar (31) verwachten in mei hun eerste kindje: “Niks verbindt meer dan een baby. Er is geen weg terug”

  Vijf jaar geleden leerden ze elkaar kennen op een antivalentijnsfeestje. Sindsdien overheerst de liefde. En die wordt in mei bezegeld met een eerste kindje: een zoon. Qmusic-presentatrice Jolien Roets en dj Hakim Chatar zijn het deksel op elkaars potje. “Ik dacht nooit dat ik kinderen wou”, vertelt Hakim. “Tot ik Jolien ontmoette.”
 2. Happy Galentine’s Day! Zo vier je volledig coronaproof de vriendschap tussen vrouwen

  Happy Galentine’s Day! Zo vier je volledig corona­proof de vriend­schap tussen vrouwen

  Valentijn? Vandaag, op 13 februari, is het Galentine’s Day. Een dag waarop we onze vriendinnen vieren, en dat is belangrijker dan ooit. Want in tijden van social distancing en bubbels voelt een ode aan de vriendschap tussen vrouwen als een heerlijk warm bad. “Gezamenlijke uitjes zitten er nu niet in. Dat brengt een gemis met zich mee. Reden te meer om je vriendinnen extra aandacht te geven”, zegt ook hoogleraar sociologie Beate Volker. Ze geeft originele tips voor een coronaproof girlsnight en vertelt hoe je verwaterde vriendschappen nieuw leven inblaast.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees