Onze reporter Nadine Van Der Linden bij de skyline van Manhattan
Volledig scherm
PREMIUM
Onze reporter Nadine Van Der Linden bij de skyline van Manhattan © RV

20 jaar 9/11. Onze reporter in een rustig, toeristenvrij New York: “Hier is geen tristesse, veerkracht is het handelsmerk”

Vandaag kijkt heel de wereld naar hun stad, maar hoe kijken New Yorkers eigenlijk naar zichzelf? Naar dat historische 9/11? Met veel herinneringen, zo blijkt, maar zonder daar lang bij stil te staan, want er zijn andere katten te geselen. Corona is nog erg aanwezig, orkaan Ida is kolkend gepasseerd, de daklozen zijn terug en de toeristen mogen niet binnen. Gelukkig is ‘bouncing back’ hier een specialiteit. “Natuurlijk heb ik nog grote dromen. Wat zou ik anders in New York lopen te doen?” Een beet uit The Big Apple.

  1. Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij
    Livios

    Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij

    Bladeren en ander vuil zijn tyische boosdoeners bij verstopte dakgoten en regenpijpen. Door je dak en dakgoten in de herfst vrij te maken en ze ’s winters zo te houden, zorg je dat water altijd probleemloos weg kan. Tijdens een langere vorstperiode kunnen sneeuw en ijs de waterafvoer blokkeren, wat je heel wat schade kan opleveren. Controleer daarom regelmatig op verstoppingen en houd je dakgoot bladvrij. Bouwsite Livios legt uit hoe je dat doet.