Onze chef voetbal over de kersverse landskampioen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over de kersverse landskampioen. © BELGA/HLN

Onze chef voetbal weet niet of Club blij moet zijn of huilen: “Zijn ze niet met hun hoofd tegen het plafond aan het springen?”

Club BruggeDe derde landstitel in vier jaar is binnen voor Club Brugge. Maar is er wel reden tot euforie, vraagt onze chef voetbal Stephan Keygnaert zich af. Want de realiteit is dat blauw-zwart nog steeds in een andere wereld dan Ajax - het grote voorbeeld - voetbalt. “Is Club Brugge, zonder nieuw stadion en in een marktomgeving als die van de Jupiler Pro League, waar de VAR naar Gent rijdt in plaats van naar Genk, niet aan het surplacen?”

48 reacties

 • Norbert Deploige

  4 maanden geleden
  Ik zal het nogmaals eens zeggen. Dat Lang niet meer welkom was bij AJAX is overduidelijk. Bekijk de beelden even van de laatste minuten en bij zijn viering van zijn doelpunt . Daaruit kun je opmaken wat voor toekomst er is weggelegd voor deze talentvolle jongeling. Ajax heeft het gezien maar in Brugge blijft men voorlopig blind. Wordt vervolgd.
 • Johan Swinnen

  4 maanden geleden
  Of is het bij Genk weer de bedoeling dat we 700.000 euro “steun “geven?
 • Johan Swinnen

  4 maanden geleden
  Beste Johnny, een bekertje vergelijken met de titel , grapjas ! Brugge heeft aan Genk niets te bewijzen daarvoor bestaat jullie fusieploegje nog niet lang genoeg voor
 • Peter De Sadeleir

  4 maanden geleden
  Wat ze bij Club Brugge zeker moeten doen is relativeren!,Ze denken daar dat ze onoverwinnelijk zijn en dit wordt wekelijks gevoed door reporters en analisten ,meestal kom na hoogmoed de val.
 • Pieter Verhulst

  4 maanden geleden
  Als je met 20 punten voorsprong de competitie bereikt ben je kampioen. Maar Genk is momenteel veel beter. Dat hadden ze de vorige 30 wedstrijden dan ook maar moeten doen. Als ze hun kern houden en het huidige spelplezier wordt het volgend jaar Genk of een groeiend anderlecht.