BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Standard STA
2
EINDE
2
OH Leuven OHL
 • 39' Goal Abdoul Tapsoba
 • 50' Goal Denis Dragus
 • Xavier Mercier Goal 90'+6'
 • Sory Kaba Goal 90'+9'

Standard gooit in minuut 99 zege te grabbel in wedstrijd vol suspense, Elsner zegt waar het op staat: “Deze ploeg moet karakter kweken”

Jupiler Pro LeagueAi ai Standard. De Rouches leken op weg om onder nieuwe coach Luka Elsner een eerste resultaat neer te zetten, maar draaide dat even anders uit. In de tien minuten blessuretijd door lang oponthoud nadat de VAR ironisch genoeg zeven minuten nodig had om de 3-0 van Dragus af te keuren, scoorde eerst Mercier en daarna Kaba. Zij wisten de goals van Tapsoba en Dragus uit en zo eindigde het in Luik na een onwaarschijnlijke slotfase op 2-2. Elsner was na de match helder en hard in zijn analyse: “Deze ploeg moet karakter kweken.”

21 reacties

 • jozef van riel

  3 maanden geleden
  @Albert. Wat dan met 31 cm buitenspel? Dan blijft het maar hetzelfde hé!
 • Dany Lesage

  3 maanden geleden
  Elsner begaat de zelfde fouten als in Kortrijk, dwaze vervangingen bij voorsprong met puntenverlies tot gevolg.
 • Benny Coomans

  3 maanden geleden
  bijna 9 minuten tussen het maken van het doelpunt en de officiële afkeuring ervan van 'buiten spel', gelukkig scoren ze niet al te veel in het voetbal, stel je voor dat ze 5 doelpunten maken en ze telkens 9 minuten nodig hebben, het zou véééééééééél gemakkelijker zij om de buitenspel af te schaffen, geen nutteloos oponthoud, geen onnodige en eindeloze discusies, geen 8 refs per wedstrijd nodig, én waarschijnlijk meer doelpunten.
 • DIRK SPRANGERS

  3 maanden geleden
  Wat een gezever over de 10 minuten extra hier ! Dat was meer dan terecht,7' stil gelegen en pak vervangingen...
 • Mark Timmer

  3 maanden geleden
  Henri agten: jaren geleden hebben supporters van genk bij uitmatch een tankstation langs autostrade leeggeplunderd. Genk de familieploeg
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. In het spoor van Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: “Mama kon alleen maar krijsen door de telefoon”
  Play
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  42

  In het spoor van Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: “Mama kon alleen maar krijsen door de telefoon”

  Het was een onophoudelijke stroom aan gelukwensen, tot diep in de nacht. Kersvers Gouden Schoen Paul Onuachu liet het allemaal op zich afkomen en genieten deed hij met volle teugen. Van het ontbijt over de taart tot de ovatie van zijn ploegmakkers en natuurlijk de knuffels van zijn Tracy. “Ik zal nooit vergeten waar ik vandaan kom, daarom ben ik zo emotioneel.” Een dag in het spoor van ‘Golden Paul’.