BELGA/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA/HLN

Onze watcher ziet hoe Anderlecht controle mist op Stayen: “Dit was een pot flipperkastvoetbal”

RSC AnderlechtZo goed Anderlecht tegen Club was, zo ontgoochelend was het op Stayen. Vincent Kompany was niet blind voor de tekortkomingen, en dat is maar best ook: RSCA moet dringend weer gaan winnen. “De waarheid is dat er vandaag op Neerpede met scherpe blik naar de evolutie van de ploeg en de trainer gekeken wordt”, weet onze watcher.

14 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  3 maanden geleden
  Durven ze op Anderlecht die knoeier van een trainer niet aan de deur zetten ? E schuld op de jongens schuiven kan niet blijven duren . De supporters zijn het zeker nu al kots beu .
 • Charles Leunens

  3 maanden geleden
  Tel de punten op welke RSCA weggeven heeft in de laatste minuten, vorige competitie en nu , is er maar 1 Verantwoordelijke en dat is de Trainer. Die maakt onstandvastige keuzes, normaal dat RSCA ook onstandvastig speelt. Met deze speelwijze is Play-Off 1 onhaalbaar.
 • Roger Forier

  3 maanden geleden
  Tja, het is voor één keer eens niet Brugge dat met penalties wordt bevoordeeld...
 • Jan Van Humbeeck

  3 maanden geleden
  Hoeveel wedstrijden heeft Company door zijn onkunde al verprutst voor Anderlecht? Maar hij mag de fouten blijven opstapelen. Kost veel te veel zeker om hem aan de deur te zetten?
 • Lode goyens

  3 maanden geleden
  Anderlecht penalty adeau gekregen. Overduidelijke schwalbe. En waarvoor dient de VAR eigenlijk? Spelbedrog.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.