BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Charleroi CHA
2
EINDE
0
KRC Genk GNK
 • 56' Goal Shamar Nicholson
 • 88' Goal Ali Gholizadeh

Charleroi verkoopt Racing Genk nieuwe dreun, Paul Onuachu mist tot twee keer toe penalty

Jupiler Pro LeagueRacing Genk heeft zich weer eens flink in nesten gewerkt. Het incasseerde op Charleroi nog maar eens een goal op hoekschop en Onuachu miste tot tweemaal toe een strafschop.

17 reacties

 • yves vanderhenst

  3 maanden geleden
  Dat Genk maar heel snel een andere keeper gaat zoeken.
 • Jos Vannuffelen

  3 maanden geleden
  Waar zit Norbert Deploigie nu ? Als eerst om op Club te kappen maar nu vind ik zijn naam nergens terug als het minder gaat met zijn ploegje.
 • Regis Desmet

  3 maanden geleden
  Onuachu mist niet, de keeper pakt de strafschop, missen is de bal ernaast, erover of op op t kader trappen
 • Armand Meers

  3 maanden geleden
  Een ploeg zonder karakter,veel te veel buitenlandse spelers, het enige wat hen interesseert is hun loon op het einde van de maand !!!!😔😞
 • Benoit Defillefagne

  3 maanden geleden
  Iedere andere Belg lag allang uit de ploeg als je zo speelt als Ito en Bongonda. Die blijven in de ploeg wat er ook gebeurt??!!
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.