TDW
Volledig scherm
© TDW

Voormalig olympisch kampioen Samuel Sánchez betrapt op doping

Het dopingspook heeft opnieuw toegeslagen in de wielerwereld. Nu heeft Samuel Sánchez een positief dopingstaal afgeleverd. De UCI verklaarde in een statement dat de BMC-renner positief testte bij een controle op 9 augustus.

 1. Zwoegende Teuns rondt kabinetstukje af en pakt eindzege Ronde van Polen
  Ronde van Polen

  Zwoegende Teuns rondt kabinet­stuk­je af en pakt eindzege Ronde van Polen

  Hij heeft er hard voor moeten zwoegen in de laatste en loodzware etappe in de Ronde van Polen, maar Dylan Teuns is wel in zijn opzet geslaagd. De renner van BMC werd in de straten van Bukowina (waar twee ronden van 66 kilometer werden afgewerkt) vooral bestookt door enkele snedige versnellingen van Wout Poels en Rafal Majka. Teuns hield echter het hoofd koel en leverde een waar kabinetstukje af door de eindzege op zak te steken. De dagzege was voor Wout Poels.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.