AP
Volledig scherm
© AP

“Onderzoekers Operatie Aderlass hebben nieuw dopingproduct in het vizier”

WielrennenOnderzoekers in Operatie Aderlass hebben een nieuw dopingproduct in het vizier, meldt Het Nieuwsblad. H7379 Hemoglobin Human heet het en het heeft een gelijkaardig effect als EPO. Op de farmaceutische markt is het nog niet te verkrijgen, maar het middel zou wel al z'n intrede hebben gemaakt in het peloton.

0 reacties

 1. UCI-voorzitter wil dat affaire-Froome voor Giro is uitgeklaard én wil Armstrong niet in Ronde
  Wielrennen

  UCI-voorzitter wil dat affaire-Froo­me voor Giro is uitge­klaard én wil Armstrong niet in Ronde

  De salbutamolaffaire van viervoudig Tourwinnaar Chris Froome moet voor de start van de Giro op 4 mei uitgeklaard zijn. Dat verklaarde de nieuwe UCI-voorzitter David Lappartient vandaag in de Zwitserse krant Neue Zürcher Zeitung. De Brit, die in september positief testte in de Vuelta, moet zich verantwoorden voor UCI. Nadien kan de Internationale Wielerunie reageren met een eventuele schorsing.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).