Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © rv

Cancellara: "Motortje in fiets? Er is een kans dat je gepakt wordt"

WielrennenDe storm rond zijn persoon is alweer een tijdje gaan liggen, maar in een uitgebreid interview met de Italiaans sportkrant La Gazzetta dello Sport is Fabian Cancellara nog eens teruggekomen op de uitingen van ex-renner Phil Gaimon. De Amerikaan schreef in zijn biografie ‘Draft Animals’ dat hij zeker weet dat Cancellara tijdens zijn carrière mechanische doping heeft gebruikt. 

36 reacties

 • serge vansteenkiste

  5 jaar geleden
  Hij had een hele grote motor maar die zat niet in zijn fiets.
 • RONNY HOLSBEEK

  5 jaar geleden
  Fabian, geef het gewoon toe dat je mechanische doping hebt gebruikt. De beelden van de Rai zijn duidelijk genoeg. Het geeft geen zin te blijven ontkennen. Uitkomen zal het.
 • Theo Collewaert

  5 jaar geleden
  Zegt de mn wiens fiets nietmee terug te vinden was in het fietsenpark na de ronde waar hij Boonen uit het wiel reed juist of het een beginneling was. Wie gelooft deze mannen nog, Cancellara, Froome en zeker Armstrong.
 • Steven Walraeve

  5 jaar geleden
  Inderdaad Jean Kodak, hij had een machien in zijn machien. Ge moet geen wielrenner zijn om te zien dat die demarrage toen echt wel niet natuurlijk was.
 • Paul van de velde

  5 jaar geleden
  Eén ding weten we zeker van de wielrenners, liegen kunnen ze allemaal.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.