TDW
Volledig scherm
© TDW

Tony Martin stelt zijn mening bij: "Begrijp dat Froome geen voorkeursbehandeling krijgt"

Tony Martin stelt de scherpe mening die hij donderdag ventileerde over de zaak-Froome bij. Dat liet hij vandaag weten op Facebook.

3 reacties

 • glenn wouters

  4 jaar geleden
  Ze zullen bij Astana wel gezegd hebben om zijn mening bij te stellen. En zo krijg je niet de mening van Tony, maar van zijn ploeg.
 • Jan Jansens

  4 jaar geleden
  Toch ben ik er zeker van dat er bij een veelvoudig tour winnaar onderscheid gemaakt wordt tegen over een wielrenner die weinig gewonnen heeft.
 • Roger Deprez

  4 jaar geleden
  Ik ben fan van Kris maar als hij ver over de grens gaat bij het toegestaan product Ventolin dan moet hij ook gestraft worden zoals er andere waren die dat ook gedaan hebben en dan nog in mindere maten. Iedereen is gelijk voor de wet en niet de een is meer gelijk dan de andere.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.