Volledig scherm
© TDW

Tony Martin stelt zijn mening bij: "Begrijp dat Froome geen voorkeursbehandeling krijgt"

Tony Martin stelt de scherpe mening die hij donderdag ventileerde over de zaak-Froome bij. Dat liet hij vandaag weten op Facebook.

3 reacties

 • glenn wouters

  3 jaar geleden
  Ze zullen bij Astana wel gezegd hebben om zijn mening bij te stellen. En zo krijg je niet de mening van Tony, maar van zijn ploeg.
 • Jan Jansens

  3 jaar geleden
  Toch ben ik er zeker van dat er bij een veelvoudig tour winnaar onderscheid gemaakt wordt tegen over een wielrenner die weinig gewonnen heeft.
 • Roger Deprez

  3 jaar geleden
  Ik ben fan van Kris maar als hij ver over de grens gaat bij het toegestaan product Ventolin dan moet hij ook gestraft worden zoals er andere waren die dat ook gedaan hebben en dan nog in mindere maten. Iedereen is gelijk voor de wet en niet de een is meer gelijk dan de andere.
 1. Geen Olympische Spelen en WK voetbal voor Rusland, máár USADA vindt straf te mild: “Dit is een klap voor zuivere atleten”
  Play
  Meer sport

  Geen Olympische Spelen en WK voetbal voor Rusland, máár USADA vindt straf te mild: “Dit is een klap voor zuivere atleten”

  Rusland mag niet deelnemen aan de komende Olympische Spelen (2020 in Tokio), Winterspelen (2022 in Peking) én het WK voetbal (2022 in Qatar). Dat besliste het Wereldantidopingagentschap WADA. De Russen krijgen 21 dagen om in beroep te gaan tegen de straf. Het EK voetbal van volgend jaar komt niet in het gedrang. Intussen sprak dopingbestrijder Travis Tygart van het USADA, het Amerikaans Antidopingagentschap, zich negatief uit over de sancties wegens “te mild”.
 1. Van der Poel: "Wout is dik in orde. Ik had niks anders verwacht"
  Play
  Veldrijden

  Van der Poel: "Wout is dik in orde. Ik had niks anders verwacht"

 2. Tom Dumoulin: "Afgelopen jaar vergat ik mezelf"
  Play
  Wielrennen

  Tom Dumoulin: "Afgelopen jaar vergat ik mezelf"