Het zou kunnen dat de Rode Duivels dan toch niet tegen Rusland moeten spelen op het komende EK.
Volledig scherm
Het zou kunnen dat de Rode Duivels dan toch niet tegen Rusland moeten spelen op het komende EK. © Photo News

Het ziet er voor Rusland steeds benarder uit voor de Spelen en het EK: onafhankelijke WADA-commissie vraagt vier jaar schorsing

DopingHet is menens om Rusland opnieuw te weren van grote sporttoernooien. Het Compliance Review Committee (CRC) - een onafhankelijk onderzoekspanel van het wereldantidopingagentschap (WADA) - vraagt een schorsing van vier jaar. 

4 reacties

 • Johan Billiet

  2 jaar geleden
  slechts voor de kansen van de RD in hun poule...ze zouden eens een sterkere tegenstander in de plaats kunnen krijgen..??
 • Francois Troch

  2 jaar geleden
  onafhankelijk WADA, laat me niet lachen
 • dave hosten

  2 jaar geleden
  Tja, en wat met geboekte tickets als blijkt dat daar geen match gespeeld wordt...er moet SNEL definitief en duidelijk standpunt komen
 • domien deschutter

  2 jaar geleden
  Nog niets definities dus...
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.