Stefan Denifl.
Volledig scherm
Stefan Denifl. © AFP

Denifl en Hauke officieel door parket beschuldigd van doping in zaak Aderlass, renner riskeert tien jaar cel

DopingStefan Denifl en langlaufer Max Hauke zijn door het parket van Innsbruck formeel beschuldigd van dopinggebruik. De Oostenrijkers werden eerder al geschorst wegens bloeddoping in de zaak Aderlass.

2 reacties

 • Jean Driesen

  2 jaar geleden
  Ik wacht met spanning op de bekendmaking van de namen van betrapte atleten uit die vier andere sporten. Wachten op Godot?
 • rudy verlinden

  2 jaar geleden
  De grote hebben maskeermiddelen...de kleintjes zijn de pineut
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. WADA neemt 2262 dopingstalen mee uit Russisch antidopinglab
  Doping

  WADA neemt 2262 dopingsta­len mee uit Russisch antidoping­lab

  Drieënhalve maand nadat onderzoekers van het Wereldantidopingagentschap (WADA) toegang hebben verkregen tot data uit het Russische antidopinglab werden 2262 dopingstalen (met B-stalen inbegrepen 4524) meegenomen voor verder onderzoek. Dat deelde het WADA dinsdag mee. Het lab in kwestie werd de spil in een grootschalig onderzoek na onthullingen over een gestructureerd en staatsgeleid dopingbeleid binnen de Russische atletiek tussen 2011 en 2015. De stalen zullen buiten Rusland verder onderzocht worden.