Lance Armstrong woonde begin januari in New York een vertoning van Icarus bij, in het gezelschap van regisseur Bryan Fogel.
Volledig scherm
Lance Armstrong woonde begin januari in New York een vertoning van Icarus bij, in het gezelschap van regisseur Bryan Fogel. © Photo News

Armstrong: "Ik ben van mijn sokken geblazen", documentaire over Russisch dopingschandaal genomineerd voor Oscar

DopingEen sportdocumentaire die genomineerd wordt voor de Oscars: een zeldzaam gegeven. Reden te meer om naar 'Icarus' te kijken wanneer u op Netflix zit. De film van regisseur Bryan Fogel is het hallucinante verhaal van het dopingschandaal in Rusland, uitgelegd van naald tot draad. Een 'must see' voor elke sporter en sportfanaat.

1 reactie

 • Frans Van der Borght

  5 jaar geleden
  Waarom Armstrong hier weer bijsleuren? Zijn collega's Russen zijn aan de beurt. Tot op het bot schoonmaken daar. Ook sponsors en regeringen die hier aan mee werken aan de schandpaal.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.