Aan de boom liggen een pak bloemen, kaarsen en zelfs blikjes bier die wellicht ter plaatse voor hem zijn leeggedronken.
Volledig scherm
Aan de boom liggen een pak bloemen, kaarsen en zelfs blikjes bier die wellicht ter plaatse voor hem zijn leeggedronken. © Marco Mariotti

Vindplaats Jürgen Conings blijkt te goed verstopt, dus hangen aanhangers pijlen op

Dilsen-StokkemDe boom waar militair Jürgen Conings stierf, blijkt zo moeilijk vindbaar dat aanhangers nu pijlen hebben opgehangen. Nochtans klonk vanuit diezelfde groep dat speurders hem makkelijk hadden moeten vinden, net omdat het niet ver van een mountainbiketrail ligt. De plek ligt intussen vol bloemen en kaarsen.

  1. 37 maanden cel voor gewapende overval op huisarts
    Hasselt

    37 maanden cel voor gewapende overval op huisarts

    Een Hasseltse huisarts (75) werd op 15 juni 2018 beroofd door een viertal mensen. Drie minderjarigen verschenen voor de jeugdrechtbank, één 21-jarige man zonder gekend adres is bij verstek veroordeeld tot 37 maanden cel. Bij de overval werd 7.000 euro buitgemaakt. Ook liep de huisdokter een schrik op voor gelijkaardige gebeurtenissen in de toekomst. Pas nadat de verdachte bij andere feiten betrokken was, kwamen de speurders hem ook voor deze overval op het spoor. De man moet ruim 7.000 euro schadevergoeding aan de dokter en staat ook nog eens in voor 7.414 euro gerechtskosten.