VIDEO. Bestuurder betonmixer raakt levensgevaarlijk gewond op één dag van zijn pensioen

Maandagochtend is een bestuurder van een betonmixer levensgevaarlijk gewond geraakt op de Europalaan in Dilsen-Stokkem. Het slachtoffer was met een lading onderweg, toen hij in een scherpe bocht plots de berm in belandde en kantelde. Brandweerzone Oost Limburg moest ter plaatse komen om hem te bevrijden uit zijn stuurcabine. In de loop van de namiddag bleek zijn toestand gelukkig opnieuw stabiel.

9 reacties

 • Jan Van Rompaey

  2 jaar geleden
  Van pech gesproken.
 • Victor Munster

  2 jaar geleden
  Dat wordt nog een administratieve nachtmerrie. Hopelijk herstelt hij goed zodat hij alsnog wat van zijn pensioen kan genieten!
 • Mario Vanbergen

  2 jaar geleden
  Veel beterschap
 • Maarten Jacobs

  2 jaar geleden
  Veel beterschap
 • Richard Tolenaars

  2 jaar geleden
  Wat erg voor die man, ik hoop dat het allemaal in orde komt zodat hij nog vele jaren kan genieten van zijn verdiende pensioen. Veel sterkte en beterschap!
 1. Voorzitter Horeca Genk over opening terrassen op 8 mei: “Nog veel vragen en slapeloze nachten, maar we proberen positief te blijven”
  PREMIUM
  Genk

  Voorzitter Horeca Genk over opening terrassen op 8 mei: “Nog veel vragen en slapeloze nachten, maar we proberen positief te blijven”

  Het Overlegcomité heeft het licht op groen gezet voor de heropening van de terrassen op 8 mei, tenminste onder bepaalde voorwaarden. Nieuws waarop Kaatje Goyens (35), voorzitter van de vereniging Horeca Genk en tevens zaakvoerder van eetzaak Krok, gemengd op reageert. “De binnenruimtes mogen nog niet open, waardoor het capaciteitsverlies enorm is. Het nieuws stelt niet echt gerust en bezorgt me zelfs nog meer angst. Maar goed, er wordt nagedacht over veilig terugkeren naar de horeca en dat is een positief signaal.”
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?