Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © ANP

Veertiger zet wietplantage op onder zijn autogarage: werkstraf van 120 uur

Dilsen-StokkemEen 46-jarige man is veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur en een boete van 8.000 euro omdat hij in de kelder onder zijn autogarage in Dilsen-Stokkem een wietplantage met 264 planten opzette. Hij moet ook 10.000 euro betalen voor de afgetapte elektriciteit.

 1. Vijftien personen met alcoholintoxicatie binnengebracht op spoeddienst in Hasselt: “Dit is intriest, alsof de miserie nog niet groot genoeg is”
  Play
  Hasselt

  Vijftien personen met alcoholin­toxi­ca­tie binnenge­bracht op spoed­dienst in Hasselt: “Dit is intriest, alsof de miserie nog niet groot genoeg is”

  In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt werden in de nacht van vrijdag op zaterdag vijftien personen binnengebracht met een alcoholintoxicatie. De spoedartsen zijn niet te spreken over het gedrag van de feestbeesten. “Bovenop de miserie met corona vinden sommigen het ook nog nodig om onze spoedverpleegkundigen en artsen hiermee te belasten”, zucht woordvoerster Lieve Ketelslegers.
 2. Seppe Boonen beleeft niet alleen hoogdagen met Patro Eisden, maar is na elke zege ook DJ van dienst: “Van links... naar rechts, is de meezinger”
  voetbal eerste nationale

  Seppe Boonen beleeft niet alleen hoogdagen met Patro Eisden, maar is na elke zege ook DJ van dienst: “Van links... naar rechts, is de meezinger”

  Seppe Boonen voelt zich goed bij Patro Eisden. De 20-jarige youngster maakt deel uit van de Eisdense kern en beleeft er ongelooflijk tijden. Niet te verwonderen. Met acht overwinningen op rij en de koppositie in de klassering drijft de ploeg momenteel op wolkjes. Dat Seppe week na week stappen vooruit zet, wisten we al. Maar dat hij na elke zege in de kleedkamer de groep op sleeptouw neemt nog niet. Als een volleerde disc-jockey tovert hij de ene na de andere meezinger uit de musicbox. “Van links, naar rechts” van de Snollebollekes wordt zelfs door de Franstalige spelers meegezongen.