Natuurgebied Bergerven.
Volledig scherm
Natuurgebied Bergerven. © Erwin Christis

Politie schrijft boetes uit voor zwemmers aan Bergerven

De Politie Maasland is vrijdagavond naar de Weerstandersweg in Dilsen-Stokkem gestuurd voor een melding van samenscholing. Ter plaatse merkte de interventieploeg op dat er heel wat volk aan de plas in Bergerven verkoeling zocht. Bovendien waren de auto’s in het wilde weg geparkeerd. 

  1. De coronacijfers in Dilsen-Stokkem van dinsdag 29 september

    De coronacij­fers in Dil­sen-Stok­kem van dinsdag 29 september

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Dilsen-Stokkem minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 29. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Dilsen-Stokkem komt dat getal nu op 140 te liggen. Dilsen-Stokkem heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
  2. De coronacijfers in Dilsen-Stokkem van zaterdag 3 oktober

    De coronacij­fers in Dil­sen-Stok­kem van zaterdag 3 oktober

    In Dilsen-Stokkem zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 29 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Dilsen-Stokkem komt dat getal nu op 140 te liggen. Dilsen-Stokkem heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.