De brandweer moest ter plaatse komen om de boom op te ruimen (illustratiebeeld).
Volledig scherm
De brandweer moest ter plaatse komen om de boom op te ruimen (illustratiebeeld). © photo_news

Omgevallen boom verspert rijbaan in Dilsen-Stokkem

Dilsen-StokkemAfgelopen vrijdagavond omstreeks 17.20 uur versperde een omgevallen boom de Boslaan in Dilsen-Stokkem. Daardoor was de volledige rijbaan in de richting van Genk niet langer toegankelijk, totdat de brandweer ter plaatse kwam.

 1. Van het doorkijkkerkje tot het Prinsenhof: op deze 9 locaties in Limburg maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Limburg

  Van het doorkijk­kerk­je tot het Prinsenhof: op deze 9 locaties in Limburg maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het doorkijkkerkje in Borgloon tot het Prinsenhof in Hasselt: op deze 9 locaties in Limburg leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 2. 38 jaar groenten uit hun ‘exotische' moestuin geserveerd... en nu sluiten Dominique en Karine voorgoed ‘t Vlierhof: “Quinoa hadden wij al voor het alomtegenwoordig was”
  PREMIUM
  Bilzen

  38 jaar groenten uit hun ‘exotische' moestuin geserveerd... en nu sluiten Dominique en Karine voorgoed ‘t Vlierhof: “Quinoa hadden wij al voor het alomtegen­woor­dig was”

  “In de beginjaren van ‘t Vlierhof werden we uitgelachen door onze collega’s: ‘Ga die groenten toch gewoon kopen’. Maar dit was hoe wij het wilden.” Karine en Dominique serveren zondag hun laatste gastronomische gerechten aan een select groepje vaste klanten, om nadien – na 38 jaar – de deur van hun restaurant in Bilzen voor altijd dicht te trekken. De moestuin, waar ze de meest exotische groenten, fruitsoorten en kruiden teelden, blijft wél bestaan. Het echtpaar neemt ons mee door hun paradijsje.
 1. Politiezone LRH waarschuwt voor telefoons en e-mails van valse bankmedewerkers
  Hasselt

  Politiezo­ne LRH waarschuwt voor telefoons en e-mails van valse bankmede­wer­kers

  De politiezone Limburg Regio Hoofdstad (LRH) kreeg de laatste weken een aantal aangiftes binnen van een opvallende soort oplichting. Slachtoffers meldden dat zij een telefoontje of e-mail kregen van een ‘bankmedewerker’ die bij hen thuis zouden langskomen, omdat er iets met hun bankaccount scheelt. “Maar bankmedewerkers komen nooit bij jou thuis langs en al helemaal niet om naar de code van je bankkaart te vragen", waarschuwt politie LRH.