Gunter Vanderhoven wil in dialoog gaan met Van Ranst, maar die laatste denkt niet meteen aan een meet-and-greet.
Volledig scherm
PREMIUM
Gunter Vanderhoven wil in dialoog gaan met Van Ranst, maar die laatste denkt niet meteen aan een meet-and-greet. © RV

“Mij eerst dood wensen en nu babbeltje willen slaan?”: Van Ranst weigert dialoog met dancinguitbater

Dilsen-Stokkem‘Een kogel is nog te goed voor die zak’ of ‘MVR afmaken? Goed betaald’. Twee quotes van dancinguitbater Gunter Vanderhoven uit Dilsen-Stokkem die in het verkeerde keelgat schoten bij Marc Van Ranst. Vanderhoven beweert nu eerder ‘cynisch’ te hebben willen zijn en stelt een dialoog voor met Van Ranst. Maar die laatste wil daar niet van weten. 

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar