Rozen en een kaars bij de vindplaats van Jürgen Conings.
Volledig scherm
PREMIUM
Rozen en een kaars bij de vindplaats van Jürgen Conings. © Mine Dalemans

Jürgen Conings wordt zaterdag gecremeerd: "We vragen vooral sereniteit en respect voor de familie”

Dilsen-StokkemJürgen Conings wordt zaterdag gecremeerd. Dat laat de begrafenisondernemer in naam van de familie weten. Het lichaam van Conings ligt momenteel bij uitvaartcentrum Papillon in Maasmechelen, waar vrijdagavond ook een begroeting zal zijn. “Politieke statements zijn niet welkom op de begroeting", klinkt het.

 1. Maasmechelen haalt UCI Wereldbeker Veldrijden binnen: “Durven inzetten op internationale evenementen”
  Maasmechelen

  Maasmeche­len haalt UCI Wereldbe­ker Veldrijden binnen: “Durven inzetten op internatio­na­le evenemen­ten”

  Maasmechelen heeft haar nieuwe brandingcampagne nog maar net opgestart, of daar wordt het eerste internationale evenement al aangekondigd. In oktober vindt de vierde manche van de UCI Wereldbeker Veldrijden plaats in de gemeente, terwijl dat voorheen nog in het Nederlandse Rucphen gebeurde. “We gaan de Maasmechelse gastvrijheid aan de wereld tonen”, klinkt het enthousiast bij de gemeente.
 2. Van een betonnen site naar een groen ziekenhuis: zo ziet het Ziekenhuis Oost-Limburg er over tien jaar uit
  PREMIUM
  Genk

  Van een betonnen site naar een groen ziekenhuis: zo ziet het Ziekenhuis Oost-Lim­burg er over tien jaar uit

  Een ambitieus masterplan voor de komende tien jaar: dat stelt het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) vandaag voor. Campus Sint-Jan in Genk krijgt zo bijkomende gebouwen zoals een splinternieuw parkeergebouw én meer groen op de site. Ook het ZOL Maas en Kempen wordt uitgebreid, terwijl de Dagkliniek, het Operatiekwartier en de verpleegafdelingen van campus Sint-Barbara in Lanaken naar campus Sint-Jan zullen verhuizen. Prijskaartje? 250 miljoen euro. Kijkt u even mee.