Ford-dealer Frank Driesen. (Archieffoto 2017)
Volledig scherm
Ford-dealer Frank Driesen. (Archieffoto 2017) © Foto Gielkens

Gekende Ford-dealer Frank Driesen verongelukt dag voor 54ste verjaardag

Dilsen-StokkemDe fietser die donderdagnamiddag verongelukte in Dilsen-Stokkem is de gekende Ford-verdeler Frank Driesen. De man laat zijn vrouw en twee dochters na. Hij zou vandaag zijn 54ste verjaardag vieren.

 1. Storm na ‘wolvenaanval op wandelaar’ gaat nog niet liggen: “Mensen opruien met fake news, da’s geen taak van een burgemeester”
  PREMIUM
  Maaseik

  Storm na ‘wolvenaan­val op wandelaar’ gaat nog niet liggen: “Mensen opruien met fake news, da’s geen taak van een burgemees­ter”

  “Een kritische noot over de wolf wordt niet geduld: dat verontrust me”, zegt burgemeester van Maaseik Johan Tollenaere (Open Vld), nadat hij had opgeroepen om “voorzichtig te zijn in het bos”. Een wandelaar beweert immers dat hij door een wolf is gebeten. Jan Loos van Welkom Wolf gaat in de tegenaanval. “Het is niet omdat jij een probleem hebt met wolven, dat er een probleemwolf is.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.