Jürgen Conings.
Volledig scherm
Jürgen Conings. © DR

Excuses van Facebook na verwijderen overlijdensbericht Jürgen Conings: “Hebben haar post hersteld”

Dilsen-StokkemDe vriendin van Jürgen Conings werd door Facebook gestraft omdat ze het overlijdensbericht van haar vriend had gedeeld. Haar account werd voor 30 dagen geblokkeerd, maar Facebook komt daar nu op terug. “We hebben haar post intussen hersteld”, reageert Facebook.

 1. Al drie Limburgse rusthuizen op ‘zwarte lijst’: “Onderzoek loopt naar vrouw die van trap viel”
  Limburg

  Al drie Limburgse rusthuizen op ‘zwarte lijst’: “Onderzoek loopt naar vrouw die van trap viel”

  Woonzorgcentra Het Dorp in Helchteren en Sint-Lambertus’ Buren in Halen staan op de lijst van rusthuizen die onder verhoogd toezicht staan. WZC De Kleine Kasteeltjes in Tongeren staat al langer op de lijst. Vooral voor Het Dorp zijn de verslagen zeer kritisch. Minister Crevits haalde het rusthuis in Helchteren zelfs aan in het parlement In juli viel daar nog een vrouw van de trap, en werden de nodige instanties niet verwittigd.
 1. Van een betonnen site naar een groen ziekenhuis: zo ziet het Ziekenhuis Oost-Limburg er over tien jaar uit
  PREMIUM
  Genk

  Van een betonnen site naar een groen ziekenhuis: zo ziet het Ziekenhuis Oost-Lim­burg er over tien jaar uit

  Een ambitieus masterplan voor de komende tien jaar: dat stelt het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) vandaag voor. Campus Sint-Jan in Genk krijgt zo bijkomende gebouwen zoals een splinternieuw parkeergebouw én meer groen op de site. Ook het ZOL Maas en Kempen wordt uitgebreid, terwijl de Dagkliniek, het Operatiekwartier en de verpleegafdelingen van campus Sint-Barbara in Lanaken naar campus Sint-Jan zullen verhuizen. Prijskaartje? 250 miljoen euro. Kijkt u even mee.
 2. Politiezone LRH waarschuwt voor telefoons en e-mails van valse bankmedewerkers
  Hasselt

  Politiezo­ne LRH waarschuwt voor telefoons en e-mails van valse bankmede­wer­kers

  De politiezone Limburg Regio Hoofdstad (LRH) kreeg de laatste weken een aantal aangiftes binnen van een opvallende soort oplichting. Slachtoffers meldden dat zij een telefoontje of e-mail kregen van een ‘bankmedewerker’ die bij hen thuis zouden langskomen, omdat er iets met hun bankaccount scheelt. “Maar bankmedewerkers komen nooit bij jou thuis langs en al helemaal niet om naar de code van je bankkaart te vragen", waarschuwt politie LRH.