Politie Maasland
Volledig scherm
Politie Maasland © Politie Maasland

Dronken vrouw rijdt tegen geparkeerd voertuig

 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. Sekswerker neemt wraak voor pepperspray in de ogen en plant uitbater prostitutiehuis mes in de buik: “Leest als script van Matroeskja’s”
  PREMIUM
  Tongeren

  Sekswerker neemt wraak voor pepper­spray in de ogen en plant uitbater prostitu­tie­huis mes in de buik: “Leest als script van Matroeskja’s”

  Een 39-jarige Poolse sekswerker is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel omdat ze de uitbater (49) van een ‘prostitutiehuis’ in Tongeren op 15 juli 2020 met een mes in de buik stak. “Ik was ervan overtuigd dat ze me zou afslachten”, verklaarde de man, die haar trouwens zelf met een BB-gun bedreigde. Ook hij ontkomt niet aan een straf.