Politie Maasland
Volledig scherm
Politie Maasland © Politie Maasland

Dronken twintiger pleegt vluchtmisdrijf, maakt rolluik stuk en stelt zich weerspannig op

 1. Met Dirk Daelmans (Bree-Beek) en Alain Hermans (Torpedo) staan zaterdag twee trainers met dezelfde voetbalvisie tegenover elkaar: “Het wordt een mooi duel”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Met Dirk Daelmans (Bree-Beek) en Alain Hermans (Torpedo) staan zaterdag twee trainers met dezelfde voetbalvi­sie tegenover elkaar: “Het wordt een mooi duel”

  Met Bree-Beek tegen Torpedo Hasselt staan morgenavond de nummers drie en vier in de rangschikking tegenover elkaar. De gelijkenissen tussen de twee teams zijn veelvuldig. Beide trainers speelden op een hoger niveau en hanteren dezelfde voetbalvisie. Daarenboven geven ze de jeugd voluit speelkansen en strijden ze mee voor een plaats in de eindronde.
  Hasselt, Bree
 2. Bestuurster (33) vlucht weg van verkeerscontrole, rijdt politiemotard aan, en... ontsnapt aan zware straf: “Niet bewezen dat ze die agent wilde doden”
  PREMIUM

  Bestuur­ster (33) vlucht weg van verkeers­con­tro­le, rijdt politiemo­tard aan, en... ontsnapt aan zware straf: “Niet bewezen dat ze die agent wilde doden”

  Een vrouw uit As, die op 13 september 2020 wegvluchtte van een verkeerscontrole in Oudsbergen en aan 100 km per uur een politiemotard aanreed, ontsnapt met een werkstraf aan een zware veroordeling voor poging doodslag. Voor de getroffen agent weegt het gevolg van de aanrijding vooral psychisch door. En de vrouw? Die kwam met een eigen versie van het voorval op de proppen.
  Oudsbergen, As, Tongeren
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. KRC Genk Ladies blijft verbazen en wint nu ook tegen leider en titelkandidaat OHL: “Met deze overwinning bewijzen we dat we iedereen aankunnen”
  VROUWENVOETBAL Super League

  KRC Genk Ladies blijft verbazen en wint nu ook tegen leider en titelkandi­daat OHL: “Met deze overwin­ning bewijzen we dat we iedereen aankunnen”

  KRC Genk blijft aan het feest. Nadat KRC Genk Ladies zich vorig week plaatste voor de finale van de Beker van België, namen de Genkies zaterdag de maat van leider OHL in de eerste speelweek van play-off 1. Uitblinkster Lisa Petry zette voor de rust tweemaal de netten bol. In een pittige tweede helft stak de leider een extra tandje bij en drukte Genk achteruit. Een prima keepende Aukje van Seijst hield haar team met meerdere knappe reddingen overeind. Verder dan de aansluitingstreffer van Cranshoff raakte OHL niet. “De trainer schoof me van de rechterflank naar de spits. Het bleek een juiste keuze. Met deze zege bewijzen we dat we de top aankunnen en mikken dan ook voluit op een derde plaats”, genoot Lisa Petry na afloop.
  Genk