Een motorrijder botste zondagavond met een wagen.
Volledig scherm
Een motorrijder botste zondagavond met een wagen. © RV

Dode en twee gewonden bij ongeval in Lanklaar

Dilsen-StokkemIn Lanklaar aan de Rijksweg is zondagavond een zwaar verkeersongeval gebeurd waarbij drie slachtoffers vielen. Eén motorrijder liet ter plaatse het leven. De passagier die achterop zat, verkeert in kritieke toestand.

 1. Patro Eisden wint in La Louvière en klimt met 9 op 9 naar de top van de klassering: “We doen een schitterende zaak”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Patro Eisden wint in La Louvière en klimt met 9 op 9 naar de top van de klassering: “We doen een schitteren­de zaak”

  Eerstenationaler Patro Eisden blijft verrassen. Na overwinningen tegen Knokke en Rupel-Boom graaiden de Maaslanders nu ook de volle buit mee uit La Louvière. Het werd er 1-2. Door die 9 op 9 kan Eisden weer geruster ademen en warempel zelfs opnieuw naar boven kijken. Niemand had dat voor het seizoen ooit durven voorspellen. “Met veel strijdlust en een juiste mentaliteit kan je veel bereiken, dat bewijzen onze jongens nu al drie weken op rij”, glundert hulptrainer Aziz Rejdi.
 2. Biostatisticus Geert Molenberghs plaatst situatie in Oudsbergen in perspectief: “Incidentie ligt elders nog veel hoger, men kan er een voorbeeld nemen aan de voorzichtigheid”
  Oudsbergen

  Biostatis­ti­cus Geert Molen­berghs plaatst situatie in Oudsbergen in perspec­tief: “Incidentie ligt elders nog veel hoger, men kan er een voorbeeld nemen aan de voorzich­tig­heid”

  In Oudsbergen wordt vanaf vandaag gevraagd om de sociale contacten te beperken en opnieuw zoveel mogelijk het mondmasker te dragen. Dat kwam er nadat er ruim 100 positieve gevallen waren op twee weken tijd. Biostatisticus Geert Molenberghs geeft een pluim voor de snelle reactie van het gemeentebestuur, maar plaatst de situatie ook in perspectief: “De cijfers stijgen overal, zelfs in Limburg ligt de incidentie elders hoger.”