Burgemeester Sofie Vandeweerd en Bert De Meulemeester traden zaterdag in het huwelijksbootje.
Volledig scherm
Burgemeester Sofie Vandeweerd en Bert De Meulemeester traden zaterdag in het huwelijksbootje. © RV

Burgemeester van Dilsen-Stokkem treedt in het huwelijksbootje

Burgemeester Sofie Vandeweerd en Bert De Meulemeester hebben elkaar zaterdagnamiddag het jawoord gegeven in het stadhuis van Dilsen-Stokkem.

0 reacties

  1. Ex-volleybalspeelster Nora Horions (54) wandelt 80 kilometer voor zieke kinderen bij Tuki vzw: “Ik kreeg zelf acht maanden lang medicatie. Niets voor die kinderen doen, is geen optie”
    PREMIUM
    Hasselt

    Ex-volleybal­speel­ster Nora Horions (54) wandelt 80 kilometer voor zieke kinderen bij Tuki vzw: “Ik kreeg zelf acht maanden lang medicatie. Niets voor die kinderen doen, is geen optie”

    Een wandeltocht van 80 kilometer van Knokke-Heist naar de Panne: dat staat zaterdag op het programma van Hasseltse ex-volleybalspeelster Nora Horions (54) en haar neven Yannick (29) en Kim (36) Vanbrabant. De drie hopen zo, samen met een sleutelhangerverkoop en een gesigneerd truitje van Wout Van Aert, 7.000 euro in te zamelen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte die Tuki vzw ondersteunt. “Zelfs één van de zwaarste schouderbreuken houdt me niet tegen om die kilometers voor hen te wandelen”, zegt Nora.