Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Zware botsing op Brusselse binnenring

Groot-BijgaardenDe Brusselse binnenring in Groot-Bijgaarden is vrijdagnacht een tijdje grotendeels versperd geweest na een ongeval.

0 reacties

 1. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.
 2. Sensibiliseringscampagne tegen overlast op Sportcentrum Roelandsveld: “We moeten duidelijkheid scheppen over de spelregels”
  Dilbeek

  Sensibili­se­rings­cam­pag­ne tegen overlast op Sportcen­trum Roelands­veld: “We moeten duidelijk­heid scheppen over de spelregels”

  De gemeente Dilbeek is met een campagne rond overlast gestart op en rond het Sportcentrum Roelandsveld. De laatste maanden wordt er steeds meer zwerfvuil achtergelaten op de terreinen. Maar dat kan zware gevolgen met zich meedragen zoals een totale vernieuwing van bepaalde toestellen of delen van de site. “Extra beweging in de buurt is leuk, maar we moeten sensibiliseren voor de omwonenden”, aldus schepen van Vrije Tijd Anneleen Van den Houte (N-VA).