Zo’n 300 mensen genoten ondanks het wisselvallige weer van een optreden van De Flandriens.
Volledig scherm
Zo’n 300 mensen genoten ondanks het wisselvallige weer van een optreden van De Flandriens. © Zomercafé

Zomercafé 2021 verhuist naar gloednieuwe locatie

DilbeekHoewel evenementen nog steeds onder voorbehoud zijn, kan je binnenkort hopelijk opnieuw genieten van een concert, een fris drankje en een lekker hapje op het Zomercafé 2021. 

 1. Vlaams-Brabantse politieschool beschikt eindelijk over eigen schietstand
  Asse

  Vlaams-Brabantse politie­school beschikt eindelijk over eigen schiet­stand

  Het PIVO, het Provinciaal Instituut voor Vorming en Opleiding waar onder meer de brandweer- en politieschool gelegen zijn, beschikt voortaan over een eigen schietstand. Hierdoor moeten cursisten niet meer uitwijken voor de opleiding geweldsbeheersing met wapen. De schietstand werd vandaag feestelijk geopend, net als een horecapunt waar leerlingen en docenten voortaan een warme maaltijd kunnen verkrijgen.
 2. Bodegemstraat opnieuw open voor verkeer
  Dilbeek

  Bodegem­straat opnieuw open voor verkeer

  Na de aanleg van de toplaag asfalt in het onderste gedeelte van de Bodegemstraat in Dilbeek is deze nét bij het begin van het schooljaar opnieuw open voor al het gemotoriseerde verkeer. Ook de lijnbus kon intussen het normale traject hervatten. Volgende week werkt Fluvius verder met het plaatsen van de resterende verlichtingspalen en komen er opnieuw paaltjes in de Nieuwe Wolsemlaan. Een gedeelte van het fietspad tussen het dorp en de school moet ook nog een extra laagje asfalt krijgen, dat zou in principe in de komende twee weken moeten plaatsvinden. De Ternatstraat is nu ook in volle afwerkingsfase, half oktober zou het helemaal klaar moeten zijn.