illustratie
Volledig scherm
illustratie © Vertommen

Winkeldief betrapt door agenten die vaststellingen van eerdere diefstal kwamen doen

Dilbeek, LeuvenEen Brusselse twintiger is veroordeeld tot twaalf maanden cel voor twee diefstallen. Hij stal een handtas in Dilbeek en pleegde ook in de Inno in Leuven een diefstal op een zeer ongelukkig moment.

 1. Christoff trakteert Zonnestraal op ijsjes en mocktails terwijl Jens (24) zijn vrienden mag bedienen
  Roosdaal/Lennik

  Christoff trakteert Zonne­straal op ijsjes en mocktails terwijl Jens (24) zijn vrienden mag bedienen

  De cliënten van Zonnestraal uit Lennik, een voorziening voor mensen met een beperking, mochten deze week op bezoek in de Roosdaalse zomerbar Salida van zanger Christoff. De schlagerkoning opende de bar twee uurtjes exclusief voor honderd gasten van de voorziening en trakteerde hen op drank en ijs. Een speciale ervaring voor zijn fans van het eerste uur, want Christoff zijn carrière ging min of meer van start bij Zonnestraal. Nog specialer was het voor Jens (24) die als ober mocht meedraaien.
 2. De Cort Distillery wint maar liefst 4 gouden en 1 zilveren medaille bij internationale competitie: “Ongelooflijk fier op deze prestatie”
  PREMIUM
  Pepingen

  De Cort Distillery wint maar liefst 4 gouden en 1 zilveren medaille bij internatio­na­le competitie: “Ongeloof­lijk fier op deze prestatie”

  Sinds 2013 is De Cort Distillery uit Pepingen een vaste waarde in de hele regio. Manu De Cort, zijn vrouw Sofie en hun zoon Arthur staan aan de basis voor het distilleren van authentieke spirits. Sterker nog: afgelopen week vielen ze er zelfs mee in de prijzen. Niet voor één, maar voor liefst vijf variëteiten ontvingen ze een gouden of zilveren medaille op het internationale ‘World Spirits Trophy’. “Met dank aan onze nieuwe Holstein ketels, ons blijvend streven naar perfectie en onze lokale landbouwers”, klinkt het.