Illustratiebeeld wegenwerken
Volledig scherm
Illustratiebeeld wegenwerken © Mozkito

Werken in De Vililierslaan en Sleutelpasstraat: doorgaand verkeer twee dagen niet mogelijk

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september wordt in De Villierslaan en de Sleutelplasstraat het asfalt vernieuwd. Daardoor is doorgaand verkeer er op die dagen niet mogelijk.

  1. Gekste uitvluchten passeren revue tijdens coronazitting. Politierechter dreigt met celstraffen: “Boetes werken duidelijk niet bij u”
    PREMIUM

    Gekste uitvluch­ten passeren revue tijdens coronazit­ting. Politie­rech­ter dreigt met celstraf­fen: “Boetes werken duidelijk niet bij u”

    Ze vluchtten aan 160 kilometer per uur weg van de politie of doken in de velden wanneer agenten binnenvielen op illegale feestjes. Een vijftigtal mensen stond maandag voor de politierechter in Halle nadat ze tijdens de lockdown de coronaregels overtraden. Vooral jongeren verschenen voor rechter Johan Van Laethem. Maar ook mannen die tot zes keer toe de regels aan hun laars lapten of na 49 veroordelingen een laatste keuze kregen: “Het wordt een werkstraf of een gevangenisstraf”, klonk het een paar keer scherp. De gekste uitvluchten en strafste feiten op een rij.