Eddie Jans (53) van Carrosserie Jans langs de Zakstraat in Dilbeek. Hij heeft de ideale manier gevonden om de klanten de weg naar zijn garage te helpen vinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Eddie Jans (53) van Carrosserie Jans langs de Zakstraat in Dilbeek. Hij heeft de ideale manier gevonden om de klanten de weg naar zijn garage te helpen vinden. © Amber Gys

Wegenwerken tot eind oktober? Dan hangt Eddie gewoon 63 bordjes op om klanten weg te wijzen: “Het is nu duidelijk dat Carrosserie Jans bereikbaar blijft”

DilbeekZaakvoerder Eddie Jans (53) van Carrosserie Jans langs de Zakstraat in Dilbeek maakt het beste van een probleem. Langs de Itterbeeksebaan werd onlangs gestart met wegenwerken die tot eind oktober zullen duren. Heel wat handelaars zullen hierdoor niet - of toch niet makkelijk - bereikbaar zijn. Maar dat is zonder Eddie gerekend, want met liefst 63 bordjes langs de weg blijft hij bereikbaar. “Een grote investering, maar anders vindt niemand de weg”, zegt hij.

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. INTERVIEW. Pierre Kompany (74), afscheidnemend burgemeester van Ganshoren: “Mijn mooiste moment? Dat de inwoners op een mens hebben gestemd, en niet op een kleur”
  PREMIUM
  Ganshoren

  INTERVIEW. Pierre Kompany (74), afscheidne­mend burgemees­ter van Ganshoren: “Mijn mooiste moment? Dat de inwoners op een mens hebben gestemd, en niet op een kleur”

  De burgemeesterssjerp van de Brusselse gemeente Ganshoren geeft hij weldra door aan Jean-Paul Van Laethem, maar van een exit uit het politieke leven wil Pierre Kompany (74) nog lang niet weten. De eerste zwarte burgemeester van ons land wil zich blijven focussen op de samenwerking tussen België en Congo, maar ook – en vooral – op zijn familie. “De wil en discipline om te slagen in zijn werk: dat heeft Vincent van mij.”
 3. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.