De voertuigzegening tijdens 2019 in Londerzeel.
Volledig scherm
PREMIUM
De voertuigzegening tijdens 2019 in Londerzeel. © Dieter Nijs

WEEKENDTIPS. Van een autozegening tot idyllische zomerconcerten

Halle-VilvoordeLangzaam maar zeker keren we terug naar ons normale doen. Massa-evenementen zijn nog niet meteen aan de orde, maar ten westen van Brussel en in het Brussels Gewest valt komend weekend toch al heel wat te beleven. Mocht u nog niet weten wat doen: wij verzamelden enkele leuke activiteiten uit onze regio.

0 reacties

 1. Het Huis van de Geuze genomineerd voor SafeShops Awards 2022
  Lennik

  Het Huis van de Geuze genomi­neerd voor SafeShops Awards 2022

  Klantvriendelijkheid en veilig betaalverkeer zijn essentieel voor de uitbouw van een succesvolle webwinkel. De Safeshops Awards zetten elk jaar webshops in de kijker die hebben bijdragen tot het succes van e-commerce en online shopping in België. De Awards zijn al aan de zesde editie toe. Dit jaar is in de categorie ‘small webshops’ de Pajotse website Het Huis van de Geuze in Lennik één van de genomineerden.
 2. Koopjes van Alsemberg tot Elsene: 10 tweedehandsbeurzen in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Koopjes van Alsemberg tot Elsene: 10 tweede­hands­beur­zen in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  De herfst staat voor de deur en dus worden de kasten overal leeggemaakt. Kledij, speelgoed en andere spullen krijgen dan vaak een nieuwe thuis dankzij allerlei marktjes. Daar kunnen de bezoekers een mooie slag slaan. Onze redactie verzamelde daarom alle tweedehandsbeurzen en tafelverkopen van de komende weken in Brussel, de Rand en het Pajottenland in één handige lijst. Zo weet je meteen waar je deze maand terecht kan voor echte koopjes.