Het Jospop-bestuur pakt uit met een nieuw evenement: Peloes.
Volledig scherm
Het Jospop-bestuur pakt uit met een nieuw evenement: Peloes. © Mozkito

Vzw Jospop pakt uit met 'opvolger': "Peloes moet een tuinfeest in het groot worden”

Jospop heeft een opvolger. Althans: een deel van het bestuur achter het voormalige festival pakt uit met een nieuw concept. Peloes moet een gezellig evenement worden, mét een streepje muziek in een origineel kader.

0 reacties

 1. Nachtelijke exhibitionist slechts veroordeeld voor fractie van de feiten waaraan hij gelinkt werd: “Hij zal zijn behandeling wel vrijwillig verderzetten”
  PREMIUM
  Zaventem, Asse

  Nachtelij­ke exhibitio­nist slechts veroor­deeld voor fractie van de feiten waaraan hij gelinkt werd: “Hij zal zijn behande­ling wel vrijwillig verderzet­ten”

  Een 33-jarige man uit Asse is veroordeeld tot een celstraf van 1 jaar met uitstel voor zeven feiten van exhibitionisme. Van de 40 feiten waaraan hij gelinkt werd, dacht het parket slechts 14 feiten van exhibitionisme en 3 aanrandingen hard te kunnen maken. Uiteindelijk werd hij schuldig bevonden aan zeven van die feiten — waaronder geen enkele aanranding.
 2. Ro-da-niaaaaaa! Bekendste koersdeuntje verliest geestelijke vader: Manfred Aebi (88) overleden
  PREMIUM
  Wemmel

  Ro-da-ni­aaaaaa! Bekendste koersdeun­tje verliest geestelij­ke vader: Manfred Aebi (88) overleden

  Manfred Aebi is op 88-jarige leeftijd overleden. Die naam op zich zegt u misschien niet veel, maar het typische Rodania-deuntje - te horen bij zowat élke koers - kennen de meesten ongetwijfeld wel. Het was Manfred Aebi die het muziekje, gebaseerd op Beethovens Vijfde, bedacht om het horlogemerk wat ruchtbaarheid te geven. Maar wie was nu eigenlijk deze onbekende Zwitser, die samen met zijn deuntje zelf een beetje onsterfelijk is geworden?
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant