Mieke Margot verkocht verschillende dagen de stickers aan het vaccinatiecentrum.
Volledig scherm
Mieke Margot verkocht verschillende dagen de stickers aan het vaccinatiecentrum. © Rode Kruis Dilbeek

Vrijwilligers Rode Kruis Dilbeek verkopen stickers aan vaccinatiecentrum

 1. REEKS. Geniet van een drankje terwijl de kinderen ravotten: de leukste terrassen voor het hele gezin
  PREMIUM
  Brussel en Vlaamse Rand

  REEKS. Geniet van een drankje terwijl de kinderen ravotten: de leukste terrassen voor het hele gezin

  Combineer het ruime terras van De Markten met de gezellige buitenspeeltuin op de autovrije Oude Graanmarkt en je hebt het recept voor een geslaagd terrasmoment in de stad gevonden. Behalve de levendige setting biedt De Markten een rist Belgische bieren aan, naast biowijnen, cocktails, koffie, thee en homemade limonades. De kleinsten kunnen gaan voor een glas fris of een van de sapjes. Ook op de keuken mag u vertrouwen: De Markten mikt op duurzame, kwaliteitsvolle, en ronduit lekkere maaltijden. Wraps, bowls, boterhammen of soep: het menu van De Markten is gezond en smakelijk.
 2. Georges Heylens (bijna 80) sluit als oudste in de rij onze reeks van ‘bijna vergeten EK-helden’ af: “Paul Van Himst was altijd als een broer voor mij”
  voetbal

  Georges Heylens (bijna 80) sluit als oudste in de rij onze reeks van ‘bijna vergeten EK-hel­den’ af: “Paul Van Himst was altijd als een broer voor mij”

  Over minder dan twee maanden viert Georges Heylens zijn 80ste verjaardag. De Brusselaar is daarmee de oudste van de 26 bijna vergeten EK-helden die wij de afgelopen tien dagen aan het woord hebben gelaten over hun herinneringen aan hun eigen EK-wedstrijden en hun verwachtingen voor de Rode Duivels op het Europees Kampioenschap dat straks van start gaat. Hopelijk hebt u genoten van deze reeks en de ‘trip down Memory Lane’ van de vroegere voetbalidolen. Zij zelf deden dat alvast wel, bleek uit de vele positieve reacties.