(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © Baert Marc

Vriend des huizes kan handen niet thuishouden van mentaal kwetsbaar meisje

DilbeekEen 55-jarige man uit Dilbeek is veroordeeld tot 18 maanden cel met uitstel voor het aanranden van een 22-jarig meisje. De man was een vriend van haar ouders en maakte hier misbruik van door het mentaal gehandicapte meisje te kussen en betasten.

 1. Kiwanis Tirimont schenkt extra duwtje in de rug voor verbouwingen Don Bosco Internaat
  Dilbeek

  Kiwanis Tirimont schenkt extra duwtje in de rug voor verbouwin­gen Don Bosco Internaat

  Het Don Bosco Internaat langs de Brusselstraat in Groot-Bijgaarden start binnenkort met dringende verbouwingswerken. Maar, hiervoor was een pak geld nodig: meer dan een half miljoen euro. Om hen een extra duwtje in de rug te geven organiseerde Kiwanis Tirimont een nieuwsjaarsactie. Ze verkochten boxen voor jong en oud ten voordele van het internaat. Dankzij die steun kan er nu gestart worden met de heropbouw van een extra gezellige leefruimte.
 2. Eén ontslag legt bevoorrading 830 Delhaizewinkels stil: “Dit mag niet veel langer duren”
  Asse

  Eén ontslag legt bevoorra­ding 830 Delhaize­win­kels stil: “Dit mag niet veel langer duren”

  In het distributiecentrum van Delhaize langs Broekooi in Kobbegem brak gisterenavond om 22 uur een staking uit, nadat één van de werknemers ontslagen werd. Tientallen vrachtwagens blokkeerden de Steenweg en Pontbeek. Hierdoor was er grote verkeershinder op de Ring. Ondertussen kwam de directie ter plaatse voor overleg met de vakbond. Die laatste eist dat de werknemer opnieuw wordt aangenomen, maar de directie houdt voorlopig voet bij stuk.