Dilbeek: Vlaams Dierenminister Ben Weyts reikt 105 diploma’s asielmedewerker uit
Volledig scherm
Dilbeek: Vlaams Dierenminister Ben Weyts reikt 105 diploma’s asielmedewerker uit © Ben Weyts

Vlaams Dierenminister Ben Weyts reikt 105 diploma’s asielmedewerker uit

DilbeekVlaams minister voor Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) deelde afgelopen weekend het diploma dierenasielmedewerker uit aan 105 cursisten. Nooit eerder slaagden zoveel cursisten in de opleiding. Vlaanderen telt vandaag in totaal al zo’n 531 gediplomeerde asielmedewerkers.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.