Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Astridlaan en de Sint-Ambrosiuslaan.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Astridlaan en de Sint-Ambrosiuslaan. © Tom Vierendeels

Vier Dilbeekse agenten gewond bij achtervolging, achtervolgde bromfietser verschijnt voor onderzoeksrechter

DilbeekVier agenten van de politiezone Dilbeek zijn zaterdagnacht gewond geraakt bij de achtervolging van een bromfietser in het centrum van Dilbeek. Eén ploeg botste in eerste instantie met de bromfietser. Vervolgens kwamen de twee politievoertuigen met elkaar in aanrijding waarbij één van de voertuigen over de kop ging. De bromfietser bleef ongedeerd en wordt vandaag voor de onderzoeksrechter geleid.

0 reacties

  1. MOST WANTED. Félix Omoregie, vrouwenhandelaar voor de prostitutiebuurt: “Natúúrlijk ronselt hij in Nigeria nog volop meisjes”
    PREMIUM

    MOST WANTED. Félix Omoregie, vrouwenhan­de­laar voor de prostitu­tie­buurt: “Natúúrlijk ronselt hij in Nigeria nog volop meisjes”

    Voodoopraktijken, gedwongen abortussen en niets ontziend geweld. Mensenhandelaar Félix Omoregie heeft minstens zes – maar wellicht véél meer – Nigeriaanse vrouwen in de prostitutie gestort. “Ik werd tweemaal zwanger en moest even vaak een gedwongen abortus ondergaan.” Een portret en bloedstollende getuigenissen van slachtoffers over hoe Félix Omoregie te werk gaat, nog altijd trouwens.
    Brussel