De werken op de Robert Dansaertlaan.
Volledig scherm
De werken op de Robert Dansaertlaan. © rv

Vertraging bij werken Dansaertlaan

DilbeekDe werken op de Robert Dansaertlaan en Brusselstraat in Groot-Bijgaarden (Dilbeek) lopen vertraging op door enkele onvoorziene omstandigheden waarop rioolbeheerder Farys botst. Hierdoor schuift de indienststelling van de tramsporen nu al twee maanden op.

 1. Dilbeekse student Alin Devriendt (25) maakt pesten bespreekbaar met beeldenboek
  Dilbeek

  Dilbeekse student Alin Devriendt (25) maakt pesten bespreek­baar met beelden­boek

  De 25-jarige Alin Devriendt woont in Dilbeek en is bachelorstudent Secundair Onderwijs Plastische Opvoeding aan de Odisee hogeschool. In het kader van zijn bachelorproef ‘Artistiek verbonden’ werkte hij een zelf geïllustreerd beeldenboek rond pestpreventie uit. Met verhalen van vier pestslachtoffers — waaronder ook zijn eigen verhaal — hoopt hij het probleem beter bespreekbaar te maken.
 2. Kiwanis Tirimont organiseert pianorecital voor Berrefonds vzw: “Ook zij zitten na de lopende pandemie in financieel moeilijk vaarwater”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Kiwanis Tirimont organi­seert pianoreci­tal voor Berrefonds vzw: “Ook zij zitten na de lopende pandemie in financieel moeilijk vaarwater”

  Naar jaarlijkse gewoonte nodigt Kiwanis Tirimont de liefhebbers en nieuwsgierigen uit voor hun Pianorecital in het auditorium van Dil’Arte in Dilbeek. Dit jaar zullen solisten Geert Ott en Nelson Rabbachin hun krachten bundelen met een fundraiser ten voordele van het Berrefonds vzw. Zeker met de nasleep van de coronapandemie zijn vele organisaties in financieel moeilijk vaarwater terecht gekomen en is elke vorm van hulp meer dan welkom. “We waren het onmiddellijk allemaal unaniem eens dat we hun onze volle steun zouden geven”, klinkt het bij Kiwanis.