Beschuldigden Davy Van Vreckem en Stephanie Janssens voor het Leuvense assisenhof.
Volledig scherm
Beschuldigden Davy Van Vreckem en Stephanie Janssens voor het Leuvense assisenhof. © vertommen

Verdediging mikt op 5 jaar cel voor koppel dat restaurantuitbater ‘The Pond’ doodde

Als het aan de verdediging ligt, moet de jury bij de beraadslaging over de schuldvraag vooral wakker liggen van artikels 411, 412 en 417 van het strafwetboek. In dat geval is de doodslag verschoonbaar en zakt de maximumstraf voor Davy Van Vreckem (42) en Stephanie Janssens (30) naar vijf jaar in plaats van levenslange opsluiting.

2 reacties

 • freddy tormans

  2 jaar geleden
  5 jaar cel ,en dat met voldoende bewijzen? ,els clottemans zit momenteel al10jaar in de cel, en dat quasi zonder bewijzen,dat betekend dus nog 20jaar te gaan ,tussen () de advokate van ECclaimt dat een heropening van het procces heeft,dat kunnen maar 2 redenen hebben:,1é geld op, en 2é er zitten redelijk machtige personen achter
 • Anthony van der Borght

  2 jaar geleden
  Succes in de gevangenis en al een gelukkig nieuwjaar..
 1. In het spoor van Eddy Merckx of... Urbanus? 8 keer de fiets op in de Brusselse rand
  PREMIUM
  Pajottenland/De Ring

  In het spoor van Eddy Merckx of... Urbanus? 8 keer de fiets op in de Brusselse rand

  Blauwe hemel, stralend zonnetje: het ideale decor voor een terrasje, een potje zonnebaden, wandelen,... en een flinke fietstocht, natuurlijk! Haal jouw stalen ros dus maar snel van onder het winterstof voor één van deze acht routes in de Brusselse rand. Van mountainbiketochten die je kuiten tot het uiterste testen, over — jawel — witloof, tot zelfs een kidsvriendelijke vliegeniersroute. En als je daar klaar mee bent, vind je hier fietstips uit de rest van Vlaanderen.