Het Vaccinatiecentrum Dilbeek/Ternat in de gebouwen van Royer.
Volledig scherm
Het Vaccinatiecentrum Dilbeek/Ternat in de gebouwen van Royer. © rv

Valse e-mails van vaccinatiecentrum Dilbeek/Ternat in omloop

 1. ‘Kleine Ion’ krijgt 5 jaar cel voor dodelijke vuistslag: “Een kleine man met een opvallend vierkantig gezicht en een enorm gespierd lijf”
  PREMIUM

  ‘Kleine Ion’ krijgt 5 jaar cel voor dodelijke vuistslag: “Een kleine man met een opvallend vierkantig gezicht en een enorm gespierd lijf”

  Ion Z. is veroordeeld tot een effectieve celstraf van 5 jaar voor slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. De Moldaviër gaf een 46-jarige Roemeen in juni 2021 zonder enige reden een vernietigende vuistslag voor een café. De man overleed twee dagen later in het ziekenhuis. Z. vluchtte meteen na de feiten naar zijn thuisland en is nog steeds spoorloos. De onmiddellijke aanhouding werd dan ook uitgesproken.
  Asse
 2. Burgemeesters willen één netbeheerder voor Halle-Vilvoorde: “Meer wegen op onze eigen toekomst”
  PREMIUM

  Burgemees­ters willen één netbeheer­der voor Hal­le-Vilvoorde: “Meer wegen op onze eigen toe­komst”

  Verschillende burgemeesters uit Halle-Vilvoorde willen 33 gemeenten in de regio bundelen in één intercommunale voor gas en elektriciteit. De nieuwe intercommunale zou Fluvius Halle-Vilvoorde gaan heten en moet al in 2025 het levenslicht zien. “Dit is een noodzakelijk instrument om als regio een eigen beleid kunnen voeren inzake klimaat en duurzame energie”, zegt Hans Bonte (Vooruit), burgemeester van Vilvoorde.
  Sint-Pieters-Leeuw
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.