Julien Meurant van TTC Dilbeek.
Volledig scherm
Julien Meurant van TTC Dilbeek. © Amber Gys

Tweede internationaal tafeltennistoernooi voor TTC Dilbeek

DilbeekAfgelopen zaterdag organiseerde TTC Dilbeek voor de tweede keer een tafeltennistoernooi op internationaal vlak. De 250 ingeschreven deelnemers kwamen uit België, Nederland, Frankrijk en zelfs uit Zweden naar de Sporthal Caerenbergveld in Schepdaal om deel te nemen aan het toernooi.

 1. Ijzerenkruisstraat tot zomer 2022 volledig afgesloten, sluipwegen krijgen tractorsluizen
  Roosdaal
  2

  Ijzeren­kruis­straat tot zomer 2022 volledig afgesloten, sluipwegen krijgen tractor­slui­zen

  De Ijzerenkruisstraat in Borchtlombeek, de drukke verbindingsweg tussen Liedekerke en Ternat, gaat tot de zomer van volgend jaar volledig dicht. De riolering wordt vernieuwd waarna er onder meer ook nieuwe voet- en fietspaden komen. Om sluipverkeer in de omgeving te vermijden worden er verschillende tractorsluizen geplaatst. Omrijden over lange afstand kan via de E40, Ninoofsesteenweg, Assesteenweg en Pamelsestraat.
 2. Radio Rand wordt gloednieuwe lokale radio voor het Pajottenland: “Aandacht voor muziek, nieuws en live-uitzendingen”
  PREMIUM
  Pajottenland

  Radio Rand wordt gloednieu­we lokale radio voor het Pajotten­land: “Aandacht voor muziek, nieuws en li­ve-uitzendin­gen”

  Goed nieuws voor de inwoners van het Pajottenland want de komende dagen zal je stilaan maar zeker kunnen luisteren naar een gloednieuwe lokale radio. Radio Rand start op zaterdag 9 oktober namelijk met uitzendingen in de ruime regio. De bezielers zijn al enkele maanden voorbereidingen aan het treffen, maar nu de eerste antenne pronkt bovenop CC Westrand kan het werk pas écht beginnen. Algemeen Directeur Bernard Bosch legt ons uit hoe alles in z’n werk zal gaan.