Commissaris Koen Luppens, korpschef Arnoud Vermoesen en burgemeester Willy Segers bij de twee nieuwe interventievoertuigen
Volledig scherm
Commissaris Koen Luppens, korpschef Arnoud Vermoesen en burgemeester Willy Segers bij de twee nieuwe interventievoertuigen © Mozkito

Twee nieuwe Volvo’s voor Dilbeekse politie en plaats voor negen nieuwe inspecteurs: “We willen permanent twee ploegen op het terrein hebben”

De politiezone Dilbeek heeft twee Volvo’s XC60 in dienst genomen om de twee Volkswagens Touareg vervangen. Maar er zit nog vernieuwing aan te komen: “We kunnen 9 extra inspecteurs aanwerven en we willen op termijn op elk moment van de dag minstens twee patrouilles op de baan hebben”. De politie wil zich op die manier aanpassen volgens de maatschappelijke evolutie.

0 reacties

 1. Vrijwilligers Rode Kruis Dilbeek verkopen stickers aan vaccinatiecentrum
  Dilbeek

  Vrijwilli­gers Rode Kruis Dilbeek verkopen stickers aan vaccinatie­cen­trum

  Op woensdag en donderdag stonden enkele vrijwilligers van het Rode Kruis Dilbeek paraat voor de jaarlijkse stickeractie. Niet aan de supermarkten, maar wel aan het vaccinatiecentrum in de gebouwen van Royer in Dilbeek. Van ‘s morgens tot ‘s avonds probeerden ze zo veel mogelijk stickers te verkopen aan de te vaccineren inwoners van Dilbeek en Ternat. En met succes, want over heel Vlaanderen werden in totaal 310.000 stickers verkocht, de helft vergeleken met andere jaren. “Zonder die extra inspanning van zowel vrijwilligers als gemeente en vaccinatiecentrum had onze opbrengst nog minder geweest”, klinkt het bij Stijn Timmermans, communicatieverantwoordelijke van het Rode Kruis-Dilbeek. “Het is uiteraard niet de opbrengst die we onder normale omstandigheden gewoon zijn, maar de schade bleef hierdoor beperkt.”
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”