Twee doden na ernstig ongeval op E40

Groot-BijgaardenOp de E40 ter hoogte van de Parking-Groot-Bijgaarden is in de richting Brussel een ernstig ongeval gebeurd. Bij het ongeval zijn twee slachtoffers ter plaatse overleden. De andere bestuurders raakten gewond, maar verkeren niet in levensgevaar.

 1. Zes broers heropenen de brouwerij van hun grootvader na 50 jaar: “Brengen weldra de Geuze en Kriek terug naar Jette”
  PREMIUM

  Zes broers heropenen de brouwerij van hun grootvader na 50 jaar: “Brengen weldra de Geuze en Kriek terug naar Jette”

  Na meer dan 50 jaar is er opnieuw leven in de brouwerij bij Taymans in Jette. Letterlijk dan, want zes broers besloten om samen het nalatenschap van hun grootvader verder te zetten. Net als vroeger zullen ze Geuze en Kriek brouwen, met een Saison en een IPA als nieuwe toevoegingen. “Bij de inhuldiging voelden we ons allemaal heel verbonden met onze familiegeschiedenis en onze gemeente”, vertelt François Taymans.
  Brussel
 2. CD&V en Vooruit trekken samen naar kiezer als Team Burgemeester: “Spreekt meer mensen aan dan traditionele centrumpartijen”

  CD&V en Vooruit trekken samen naar kiezer als Team Burgemees­ter: “Spreekt meer mensen aan dan traditione­le centrumpar­tij­en”

  Zoek in oktober 2024 in het stemhokje niet naar CD&V of Vooruit, want beide partijen zullen samen onder de naam Team Burgemeester opkomen. “Het wegvallen van de opkomstplicht en de stijgende populariteit van extreme partijen”, klinkt het als beweegreden. “Traditionele centrumpartijen spreken de mensen niet meer aan. We blijven dus bewust weg van de namen CD&V en Vooruit om meer inwoners aan te spreken en hen te motiveren om te gaan stemmen.” Opmerkelijk: de socialisten haalden in 2018 de kiesdrempel niet.
  Asse