Twee doden na ernstig ongeval op E40

Groot-BijgaardenOp de E40 ter hoogte van de Parking-Groot-Bijgaarden is in de richting Brussel een ernstig ongeval gebeurd. Bij het ongeval zijn twee slachtoffers ter plaatse overleden. De andere bestuurders raakten gewond, maar verkeren niet in levensgevaar.

 1. Twee verdachten opgepakt na grote klopjacht in Europese wijk: “Aanleiding is verkoop van luxe-horloges die fout gelopen is”
  Brussel

  Twee verdachten opgepakt na grote klopjacht in Europese wijk: “Aanleiding is verkoop van luxe-horloges die fout gelopen is”

  De Brusselse politie heeft maandagavond twee verdachten opgepakt tijdens een klopjacht in de Europese wijk. De speciale eenheden drongen omstreeks 22.10 uur binnen in een woning, op zoek naar drie verdachten. Omstreeks 23 uur was de interventie afgelopen. “Het gaat volgens de eerste gegevens om een verkoop van luxe-horloges die fout is gelopen en waarbij de verdachten vuurwapens zouden gebruikt hebben”, aldus het parket.
 2. REPORTAGE. Hoe buurtbewoners een internationaal prostitutienetwerk op het spoor kwamen: “Vals profiel aangemaakt op gespecialiseerde website om bende in de gaten te houden”
  PREMIUM
  Brussel

  REPORTAGE. Hoe buurtbewo­ners een internatio­naal prostitu­tie­net­werk op het spoor kwamen: “Vals profiel aangemaakt op gespeciali­seer­de website om bende in de gaten te houden”

  De bewoners van de Alhambrawijk in Brussel halen opgelucht adem nu het opnieuw rustig is in hun buurt. Maandagnacht werd er een internationaal prostitutienetwerk opgerold na verschillende huiszoekingen. Buurtbewoner Jan Leerman kwam samen met het wijkcomité twee jaar geleden het netwerk van de Chinese prostitutie al op het spoor. “Op straat zag je enkel discrete vrouwen in onopvallende kledij. Maar schijn bedriegt, want het bleek een dekmantel voor een netwerk van criminaliteit en uitbuiting.”