Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGA

Treinverkeer tussen Jette en Ternat onderbroken na persoonsaanrijding

Ternat/Dilbeek/JetteHet treinverkeer tussen Jette en Ternat is momenteel onderbroken na een persoonsaanrijding ter hoogte van Dilbeek. Het slachtoffer is daarbij overleden. De NMBS legt vervangbussen in tussen beide stations.

0 reacties

 1. Willy Sommers kijkt uit naar zijn eerste terrasje: “Elke maandagavond een heilig familiemoment”
  PREMIUM
  Lennik

  Willy Sommers kijkt uit naar zijn eerste terrasje: “Elke maandag­avond een heilig familiemo­ment”

  HLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag trokken we met Willy Sommers (68) al even naar zijn favoriete restaurant bij uitstek: Klavervier in Lennik. “We geven eerst voorrang aan gezinnen die het écht nodig hebben”, zegt Sommers.
 2. Telefoontjes blijven toestromen bij slager Johan De Munck uit Schepdaal na mopje van Remco Evenepoel: “Kipfilet en spaghetti nog nooit zo populair!”
  Dilbeek

  Telefoon­tjes blijven toestromen bij slager Johan De Munck uit Schepdaal na mopje van Remco Evenepoel: “Kipfilet en spaghetti nog nooit zo populair!”

  Remco Evenepoel liet woensdag in een persconferentie over de Giro 2021 vallen dat de naam van zijn slager overeenkwam met die van de laatste Belgische winnaar van de Giro: Johan De Muynck. Het mopje zorgde volledig onverwacht voor een stroom aan telefoontjes naar de slager in Schepdaal. “Iedereen wil weten wat Remco bij ons bestelt”, grapt Johan. Met een beetje geluk kunnen we binnenkort misschien een stukje vlees terugvinden in de toonbank met de naam ‘Remco’.
 1. Bekende YouTuber rijdt met auto dwars door menigte op Flageyplein
  Play

  Bekende YouTuber rijdt met auto dwars door menigte op Flagey­plein

 2. Welkom in 'het Manhattan van de woestijn'
  Play

  Welkom in 'het Manhattan van de woestijn'