Supporters Gust Verdeye, Michael Dubois en Peter Goeman in café In De Rustberg in Schepdaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Supporters Gust Verdeye, Michael Dubois en Peter Goeman in café In De Rustberg in Schepdaal. © Amber Gys

Ter plaatse, op café of thuis: zo bereiden supporters Remco Evenepoel zich voor op het WK

DilbeekHet WK ligt voor de deur, want zondag is het al zo ver! De feestvreugde bouwt zich stilaan ook op bij de supporters van Remco Evenepoel. Meer bepaald in Schepdaal -zijn thuisgemeente- waar tientallen fans de koers live op groot scherm kunnen volgen in supporterscafé In De Rustberg. Anderen volgen het liever thuis of vertrekken vanuit hun thuisbasis met de bus naar Leuven. De smaak naar een overwinning is zoet, zo blijkt het wanneer we ons mengen tussen de supporters.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Ring TV-nieuwsanker en verzekeraar lopen marathon voor revalidatieziekenhuis: “Steun ons en help de kinderen van Inkendaal mee aan nieuwe speelplaats”
  Beersel

  Ring TV-nieuwsan­ker en verzeke­raar lopen marathon voor revalida­tie­zie­ken­huis: “Steun ons en help de kinderen van Inkendaal mee aan nieuwe speel­plaats”

  Ring TV-gezicht Kris Vander Gracht (44) en verzekeraar Sven Van Wonthergem (39) uit Beersel lopen zondag de marathon van Amsterdam voor het goede doel. Ze zamelen geld in voor de nieuwe speelplaats van de kinderen in revalidatieziekenhuis Inkendaal in Vlezenbeek. “We zijn allebei vader en dan ligt zo’n project je natuurlijk nauw aan het hart.”