Supporters Gust Verdeye, Michael Dubois en Peter Goeman in café In De Rustberg in Schepdaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Supporters Gust Verdeye, Michael Dubois en Peter Goeman in café In De Rustberg in Schepdaal. © Amber Gys

Ter plaatse, op café of thuis: zo bereiden supporters Remco Evenepoel zich voor op het WK

DilbeekHet WK ligt voor de deur, want zondag is het al zo ver! De feestvreugde bouwt zich stilaan ook op bij de supporters van Remco Evenepoel. Meer bepaald in Schepdaal -zijn thuisgemeente- waar tientallen fans de koers live op groot scherm kunnen volgen in supporterscafé In De Rustberg. Anderen volgen het liever thuis of vertrekken vanuit hun thuisbasis met de bus naar Leuven. De smaak naar een overwinning is zoet, zo blijkt het wanneer we ons mengen tussen de supporters.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 3. Gloednieuw kinderdagverblijf ’t Bergske moet oplossing bieden aan plaatsgebrek: “Een stap in de goede richting”
  Dilbeek

  Gloednieuw kinderdag­ver­blijf ’t Bergske moet oplossing bieden aan plaatsge­brek: “Een stap in de goede richting”

  Op 1 december opende het nieuwe kinderdagverblijf ’t Bergske de deuren voor 24 kindjes, waarbij het traditionele lintje werd doorgeknipt. De extra opvangplaatsen zijn goed nieuws voor Dilbeekse ouders, want in de gemeente is er al jaren -net als in de rest van Vlaanderen- een groot tekort aan opvangplaatsen. Met de bijkomende plaatsen vangt de EVA vzw Gemeentelijke Kinderopvang Dilbeek in totaal 109 baby’s en peuters op, waarvan 49 in ’t Bijgaardje en 36 bij de ‘t Klein Keperke.