Optiek Trap en Volley Schepdaal wonnen de eerste editie van de etalagewedstrijd ‘Sportstraat’ in 2020.
Volledig scherm
Optiek Trap en Volley Schepdaal wonnen de eerste editie van de etalagewedstrijd ‘Sportstraat’ in 2020. © rv

Team Sport Dilbeek organiseert in september opnieuw etalagewedstrijd

DilbeekAfgelopen jaar werd de Sportstraat — een organisatie van Team Sport in — een groot succes. Liefst 16 koppels, winkeliers en sportverenigingen gingen samen aan de slag en namen deel aan de etalagewedstrijd. Dit jaar wordt het Sportfeest@Dilbeek in kader van Maand van de Sportclub georganiseerd waarbij de titel ‘Sportstraat 2021' ook dit jaar gewonnen kan worden.

 1. Veldwachter riskeert zeven maanden cel voor ... stropen: “Hielden controle op honden en everzwijnen”
  Asse

  Veldwach­ter riskeert zeven maanden cel voor ... stropen: “Hielden controle op honden en everzwij­nen”

  Het parket Halle-Vilvoorde heeft donderdag een gevangenisstraf van 7 maanden, met probatie-uitstel, en een geldboete van 8.000 euro gevorderd tegen een bijzondere veldwachter die betrapt werd terwijl hij vermoedelijk aan het stropen was. Tegen de man die hem vergezelde, werd een gelijkaardige straf gevorderd. Beide mannen werden ’s nachts betrapt in het Kravaalbos in Asse en hadden een jachtgeweer met nachtkijker bij. De verdediging vroeg de vrijspraak.
 2. Dilbeekse student Alin Devriendt (25) maakt pesten bespreekbaar met beeldenboek
  Dilbeek

  Dilbeekse student Alin Devriendt (25) maakt pesten bespreek­baar met beelden­boek

  De 25-jarige Alin Devriendt woont in Dilbeek en is bachelorstudent Secundair Onderwijs Plastische Opvoeding aan de Odisee hogeschool. In het kader van zijn bachelorproef ‘Artistiek verbonden’ werkte hij een zelf geïllustreerd beeldenboek rond pestpreventie uit. Met verhalen van vier pestslachtoffers — waaronder ook zijn eigen verhaal — hoopt hij het probleem beter bespreekbaar te maken.