Via een eenvoudig spel op je smartphone kan je virtueel stappen zetten en proberen de hoogste score te behalen.
Volledig scherm
Via een eenvoudig spel op je smartphone kan je virtueel stappen zetten en proberen de hoogste score te behalen. © Stop Parkinson

Stop Parkinson vzw lanceert nu ook virtuele actie: ‘Stop Parkinson Hand Walk 2021’

DilbeekNa het grote succes van de Stop Parkinson Walk en de huidige actie van het virtuele parcours, wordt nu een nieuwe ludieke actie georganiseerd. Onder de koepel ‘Stop Parkinson. Start de beweging’ kan je via je smartphone, tablet of pc virtuele stappen zetten. Door met je vingers stappen te zetten op je scherm, wandel je door drie virtuele werelden. Nadien kan je die stappen omzetten in een financiële steun voor het onderzoek naar de ziekte van Parkinson.

  1. Vlaamse Hockey Liga en Emy Geyskens promoten fair play en respect in de hockeysport met nieuw leesboekje
    Ternat

    Vlaamse Hockey Liga en Emy Geyskens promoten fair play en respect in de hockey­sport met nieuw leesboekje

    Op de terreinen van de Green Devils hockeyclub in Ternat werd deze week een gloednieuw leesboekje voorgesteld. Met ‘JAWEL, wij willen een FIJN spel!’ wil de Vlaamse Hockey Liga in samenwerking met de kinderboekenschrijfster Emy Geyskens en uitgeverij Averbode fair play en respect bij de sport promoten. “Pesterijen op en naast het veld kunnen veel pijn aanrichten”, aldus Joëlle Dick, verantwoordelijk voor de Fair Play projecten van de Vlaamse Hockey Liga.