Volledig scherm
© Photo News

Stijging van aantal besmettingen in Dilbeek op zondag 11 oktober

 1. De acht favoriete plekjes van voormalig Belgisch kampioen wielrennen Jürgen Roelandts (35): “Prachtige herinneringen wanneer we op de bevroren vijver liepen met de klas”
  PREMIUM
  Dilbeek

  De acht favoriete plekjes van voormalig Belgisch kampioen wielrennen Jürgen Roelandts (35): “Prachtige herinnerin­gen wanneer we op de bevroren vijver liepen met de klas”

  Jürgen Roelandts heeft er ongetwijfeld een moeilijk jaar opzitten. Afgelopen maand kondigde hij nog aan dat hij een punt zou zetten achter zijn carrière als wielerprof. De renner van Movistar revalideert op dit moment nog steeds van een schouderblessure, waardoor een laatste koers in zijn carrière zelfs uit den boze is. Wielrennen maakte 24 jaar lang deel uit van zijn leven, maar voor iemand als Jürgen Roelandts blijft de liefde voor koersen altijd bestaan. Maar waar kunnen we Jürgen spotten als hij in zijn geboortedorp Sint-Martens-Bodegem (Dilbeek) is? Wij ontdekten zijn acht favoriete plekjes in Dilbeek.
 2. Koen De Koker stelt zijn nieuwste boek voor: “De Wieleruniversiteit wil jonge renners op weg helpen”
  Wielrennen

  Koen De Koker stelt zijn nieuwste boek voor: “De Wieleruni­ver­si­teit wil jonge renners op weg helpen”

  Koen De Koker (51) heeft er tien wielerlevens opzitten. Als geen ander kan hij zijn ervaringen vertellen aan anderen. Ruim twintig jaar nadat hij zijn competitieve periode afsloot, heeft hij een boek geschreven om (vooral jonge) renners een duwtje in de rug te geven. De Wieleruniversiteit belicht een zeer brede waaier van aspecten waarmee renners te maken hebben.
 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Dilbeekse gemeentediensten verkiezen mails boven telefoontjes om vlottere werking te garanderen
  Dilbeek

  Dilbeekse gemeente­dien­sten verkiezen mails boven telefoon­tjes om vlottere werking te garanderen

  Volgens de gemeentediensten wordt er steeds meer telefonisch contact opgenomen met hen. Maar door de drukte is het niet altijd mogelijk om alle oproepen vlot te beantwoorden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er lange wachtrijen ontstaat, tot frustratie van de inwoners. Om dat probleem op te lossen, stellen de diensten dan ook voor om zo veel mogelijk contact op te nemen via mail of een afspraak te maken. Op de website van de gemeente kunnen alle contactgegevens van de gewenste dienst opgevraagd worden, en kan er daar ook een afspraak gemaakt worden.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen