Het station in Sint-Martens-Bodegem.
Volledig scherm
Het station in Sint-Martens-Bodegem. © Google Maps

Stationsparking Sint-Martens-Bodegem wordt vernieuwd

DilbeekDe Werkvennootschap en vervoersmaatschappij NMBS gaan de stationsparking van Sint-Martens-Bodegem vernieuwen. Aan de zijde van perron 2 komen extra parkeerplaatsen voor mensen met beperkte mobiliteit en een bijkomende fietsenstalling.

 1. WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Asse (al) wakker van de Rode Duivels? “Het verschil tussen een zomers en winters WK is enorm”
  PREMIUM
  Asse

  WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Asse (al) wakker van de Rode Duivels? “Het verschil tussen een zomers en winters WK is enorm”

  Over twee maanden spelen onze Rode Duivels het WK voetbal in Qatar, maar daar lijkt Asse op dit ogenblik nog niet echt wakker van te liggen. Dat blijkt uit een rondvraag. De energiecrisis maakt iedereen heel voorzichtig, maar ook een andere factor kan grote parten spelen. “Wie wil er nu buiten voetbal kijken wanneer het sneeuwt?”, klinkt het. Wordt het een winters voetbalfeest in mineur? Of valt er toch iets uit de bus?
 2. “Eén glas en u blaast 2,05 promille? Die wijn wil ik proeven”: rechter hard voor beklaagden tijdens themazitting over alcohol en drugs
  PREMIUM
  Halle/Liedekerke/Alsemberg/Schepdaal/Sint-Pieters-Leeuw

  “Eén glas en u blaast 2,05 promille? Die wijn wil ik proeven”: rechter hard voor beklaagden tijdens themazit­ting over alcohol en drugs

  Politierechter Dina Van Laethem kreeg maandag in Halle tientallen chauffeurs voor zich die betrapt werden onder invloed van alcohol of drugs. Van een dronken tante die haar achtjarige petekindje meenam tot de man die beweerde dat hij stoned was omdat zijn vrienden een jointje hadden gerookt. “Onder invloed van drugs rij je mensen dood”, sprak Van Laethem streng. “Maar ik laat ze niet doodrijden door u.”