De klanten die zijn achtergebleven in het café volgen hun Schepdaalse held op de voet.
Volledig scherm
De klanten die zijn achtergebleven in het café volgen hun Schepdaalse held op de voet. © Tom Vierendeels

Spanning in Schepdaals supporterscafé van Remco Evenepoel valt te snijden

SchepdaalIn de thuishaven van Remco Evenepoel valt de spanning te snijden. De ‘aërokogel’ van Schepdaal zette een schitterende tijd neer in afwachting van andere favorieten. Terwijl enkele tientallen supporters en familieden met de bus richting West-Vlaanderen trokken is een handvol vaste klanten in café In de Rustberg op post om hun idool aan te moedigen.

0 reacties

 1. Dit zijn de 7 leukste Halloweentochten in Brussel, De Ring en het Pajottenland
  PREMIUM
  Pajottenland/De Ring

  Dit zijn de 7 leukste Halloween­toch­ten in Brussel, De Ring en het Pajotten­land

  Halloween staat opnieuw voor de deur. In de nacht voor Allerheiligen komen monsters en geesten weer even tot leven, want op 31 oktober spoken ze er zoals elk jaar op los. Zin om vrienden en familie eens goed bang te maken? Of wil je zelf eens goed bang gemaakt worden? Onze regio kent dat weekend heel wat leuke wandelingen in het thema. Verschillende verenigingen organiseren een eigen halloween-, griezel-, of heksentocht. Wij geven je alvast een aantal tips in Brussel, De Ring en het Pajottenland. Durf jij ernaartoe te gaan?
 1. Verzet tegen komst van groot duivenkweekcentrum in Asbeek: “Ze verkrachten onze buurt”
  Asse

  Verzet tegen komst van groot duiven­kweek­cen­trum in Asbeek: “Ze verkrach­ten onze buurt”

  “Voor bouwgronden, die er nu niet meer zijn, legden we grote sommen neer en ook de huizenprijzen hier zijn hoog door het unieke uitzicht. Maar het geld dat we hier extra spenderen wordt een verloren kost eens het kweekcentrum er is.” Buurtbewoners van de Varent in Asbeek verzetten zich tegen de komst van een kweekcentrum voor duiven. Ze vrezen onder meer geuroverlast, enorme toename van (zwaar) verkeer en verstoring van het uitzicht.